Incendiu metrou

1 day agoAnchetă uriașă după incendiul de la metrou. Trenul a fost inundat de fum iar pasagerii sunt evacuați din mijlocul de transport subteran la stația Piața Romana.


Pin On Bucuresti Bucarest Bucharest Bucuresci

1 day agoAutorităţile au început mai multe anchete în urma incidentului de la metrou pentru a se afla exact ce s-a întâmplat.

. Fumul gros a înecat sute de persoane care. Cererea de înscriere pe care trebuie. Incendiu fără flacără deschisă doar cu degajări de fum.

1 day agoCauza probabilă a incendiului de la metrou a fost o flacără la o cutie cu conductori la nivelul şinei de la care s-au înregistrat degajări de fum în zona Piaţa Romană a declarat şeful ISU Bucureşti-Ilfov Orlando Şchiopu. Stația de metrou Piața Romană a fost evacuată marți dimineață după ce în jurul orei 0840 un fum dens a cuprins o garnitură de metrou pompierii fiind alertați că a avut loc un incendiu. Metrorex a precizat că este vorba de un incendiu produs la o ramă de metrou care are o defecțiune tehnică.

Metrorex susține că a fost o degajare de fum și o defecțiune tehnică ISU vorbeşte de un incendiu. 1 day agoISU B-IF a fost solicitat să intervină la un incendiu produs la o ramă de metrou care a avut o defecţiune tehnică. Totul ar fi pornit de la o defecțiune tehnică.

Situaţia a fost remediată fără alte incidente Situaţia a fost remediată fără alte incidente Un mesaj a venit şi din partea reprezentanţilor ISU care afirmă că a fost vorba despre un incendiu produs la o ramă de metrou care are o defecțiune tehnică. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri. Un incendiu izbucnit astăzi la metrou între stațiile Victoriei și Romană.

20-30 m de peron. Din cauza frânării puternice s-a degajat mult fum în tunel anunţă Metrorex care precizează ca circulaţia va fi reluată după retragerea trenului defect. Metroul este pe tunel la o distanță de aprox.

Circulația metroului a fost oprită pentru aproximativ o oră iar ulterior s-a făcut pe un sigur fir între stațiile Piața Romană și Unirii. Incidentul s-a produs la ora 850. Ce este autorizația de securitate la incendiu și pentru ce afaceri este.

Se procedează la evacuarea călătorilor din rama de metrou. Staţia de metrou Lukyanivska din Kiev a fost ţinta unui bombardament 15. Sute de oameni s-au temut pentru viața lor.

1 day agoTotuși potrivit unui comunicat de presă al Metrorex nu a fost vorba despre un incendiu. 1 day agoUn incendiu a pornit între staţiile de metrou Universitate şi Piaţa Romană în tunel. 1 day agoCălătorii s-au panicat după ce a izbucnit un incendiu la metroul din Bucureşti.

1 day agoAlertă de incendiu la metrou la Piața Romană. Între staţiile Piaţa Romană şi Piaţa Victoriei s-a produs un incendiu la o garnitură de tren. Mi s-au înmuiat picioarele De Cristian Otopeanu Marți 24 mai 2022 1012.

Un incendiu a pornit între staţiile de metrou Universitate şi Piaţa Romană. Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 2 se desfăşoară cu dificultate începând cu ora 850 din cauza unei defecţiuni tehnice identificată la un tren care a plecat din staţia Piaţa Romană către Berceni informa Metrorex. 1 day agoIncendiu la metrou pe ruta către Pipera.

Incendiul a fost lichidat. Metrou metrou bucuresti incendiu metrou Social. Reprezentanţii ISU au vorbit iniţial despre un incendiu în timp ce potrivit Metrorex ar fi fost vorba doar despre o degajare de fum.

1 day agoUn incendiu a avut loc marți dimineață la metroul din Capitală. 20-30 m de peron. Cauza incendiului de la metrou.

1 day agoÎn urma informațiilor furnizate de dispeceratul Metrorex este vorba de un incendiu produs la o ramă de metrou care are o defecțiune tehnică. Toți călătorii au fost evacuați circulația a fost reluată pe un singur fir. O garnitură a rămas blocată în tunel între staţiile Universitate şi Piaţa Romană.

Va fi făcută o anchetă pentru a determina cauza acelui incendiu şi de asemenea vor fi luate măsuri corespunzătoare în funcţie de concluziile anchetei. Știri România Libertatea Ştiri Știri România Mărturia unei femei evacuate de la metrou. Metroul este pe tunel la o distanță de aprox.

1 day agoPrefectul Capitalei Toni Greblă a declarat marţi că va fi declanşată o anchetă pentru a se determina cauza incendiului de la staţia de metrou Piaţa Romană. 1 day agoCirculaţia trecnurilor de metrou este oprită la această oră pe magistrala Pipera - Berceni după ce o garnitură s-a defectat între staţiile Piaţa Romană şi Universitate. Inquam Photos Octav Ganea.

24052022 începând cu ora 850 circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 2 se desfășoară cu dificultate din cauza unei defecțiuni tehnice identificată la un tren. Cauza incendiului - se pare că a fost vorba de un conductor la o şină de transport a precizat Orlando. Doar reprezentanții Metrorex au.

Ultimul update Marți 24 mai 2022 1037. Au fost suficienţi pompieri care. Nu există flacără deschisă doar degajări de fum.

Restricții de TRAFIC Traficul rutier este restricţionat între Piaţa Universităţii şi Piaţa Romană ambele sensuri de deplasare şi pe bulevardul Lascăr Catargiu dinspre Piaţa Victoriei către Piaţa Romană pentru a permite. Nu există flacără deschisă doar degajări de fum potrivit companiei. Opt autospeciale de stingere se află la fața locului iar pompierii intra in subteran cu măști de gaze.

Când încep înscrierile pentru examenul de BAC 2022. Nu există flacără deschisă doar degajări de fum. Metroul este pe tunel la 20-30 m de peron între Piaţa Romană şi Universitate.

30 March 2022 1442. Metroul este pe tunel la o distanță de aproximativ 20-30 de metri de peron. Este anchetă de proporţii după un incendiu care a avut loc în această dimineaţă la metroul din Bucureşti.

Nu s-a manifestat cu flacără deschisă ci cu degajări de fum. Un incendiu cu flacără a izbucnit în dimineața de 24 mai la metroul bucureștean între între stațiile Piața Romană și Universitate fiind provocat de un scurtcircuit un conductor la o șină de transport potrivit reprezentanților ISU București-Ilfov. 1 day agoÎn urma informațiilor furnizate de dispeceratul Metrorex este vorba de un incendiu produs la o ramă de metrou care are o defecțiune tehnică.

Incendiu dar fără flacără deschisă. Se procedează la evacuarea călătorilor din rama de metrou. Circulaţia trenurilor de metrou a fost reluată alternativ pe un singur fir între Piaţa Romană şi Unirii 2.

Călătorii au observat un fum gros în metrou şi au sunat imediat la 112. Din primele informații una dintre garniturile de tren ar fi luat foc în zona Piaţa Romană. 1 day agoIncendiu la metrou fum gros între stațiile Piața Romană și Victoriei.

În această dimineață zeci de călători s-au temut pentru viețile.


Pin On știri Social


Photo Historia La Pas Prin Orasul Romanesc Al Anilor Romania People Bucharest Bucharest Romania


Pin On Site


Pin On Interbelic Bucuresti


Bloc Incendiu Londra Landmarks Times Square Romania


Pin On Stiri


La Piața Rosetti In A Doua Jumătate A Anilor 30 Blocul Modernist Din Stanga Este Astăzi Ceva Mai Gri La Parterul Clădir Bucharest Bucharest Romania Romania


Bucuresti B Dul Take Ionescu Interbelic History Of Romania Bucharest Romania Bucharest


Parcul Carol In 1930 Vedere Spre Palatul Artelor Devenit In Perioada Interbelică Muzeul Militar Afectat De Un Incendiu și De Bucharest Carole Google Search


Hipodromul Băneasa 1943 Dolores Park Park Travel

Comments

Popular posts from this blog

kes kemalangan di tempat kerja

ashley biden feet

small estate distribution malaysia